بررسی رابطه ارزیابی عملکرد با بهره گرفتن از مدل ارزش افزوده اقتصادی با معیار حسابداری سود
ارتباط معنا داری وجود ندارد
کردستانی و نجفی عمران
۱۳۸۷
بررسی عوامل تعیین کننده برساختار سرمایه
بین اندازه شرکت و اهرم مالی رابطه مثبت معنا دار و بین صرفه جویی مالیاتی و اهرم مالی رابطه منفی معنا داری وجود دارد
ایزدی نیا و رحیمی دستجردی
۱۳۸۸
بررسی تاثیر ساختار سرمایه بر نرخ بازده سهام و درامد هر سهم
ارتباط مثبت و معنا داری وجود دارد
کردستانی و باقری
۱۳۸۸
بررسی رابطه بین ارزش افزوده اقتصادی و خطای پیش بینی سود
رابطه مثبت و معنا داری وجود داد
مهرانی و رساییان
۱۳۸۸
بررسی رابطه بین اهرم مالی و ارزش افزوده اقتصادی
رابطه مثبت و معنا داری وجود داد
ستایش و غیوری مقدم
۱۳۸۸
تعیین ساختار بهینه شرکت
اهرم مالی در یازده صنعت با متغیر سودآوری، در شش صنعت با متغیر اندازه و در سه صنعت با متغیر نسبت دارایی های ثابت رابطه معناداری دارد
ستایش ، کاظم نژاد و شفیعی
۱۳۸۸
بررسی کاربرد الگوی ژنتیک در تعین ساختار بهینه سرمایه
بیشترین سودآوری در ازای استفاده کمتر از اهرم مالی (بدهی) حاصل می شود
۲-۸-خلاصه فصل
در این فصل، ابتدا به تشریح مدلهای ارزیابی عملکرد پرداخته شده و در ادامه مدلهای مبتنی بر سود حسابداری معرفی شده است. مدل ارزیابی عملکرد بر مبنای جریان نقدی آزاد به عنوان اصلی ترین مدل حسابداری ارزیابی عملکرد معرفی و عناصر واجزای آن تشریح شد. در ادامه مزایا و معایب استفاده از این مدل ها بیان گردید. مدلهای اقتصادی ارزیابی عملکرد به دنبال مطالب ارائه شده و سپس به تشریح مدل ارزش افزوده اقتصادی پرداخته شده است. و در ادامه معایب و مزایای استفاده این نوع از انواع مدل های ارزیابی عملکرد به تفصیل بیان شده است. سپس سرمایه ، هزینه سرمایه و عناصر تشکیل دهنده آن تعریف وبه دنبال آن، مدل های محاسبه هزینه سهام عادی تعریف شده اند.به دنبال مطالب، نظریه های ساختار سرمایه مطرح گردیده و در انتها پژوهش های انجام شده خارجی و داخلی و جدول خلاصه این پژوهش ها ارائه شده است.
فصل سوم
روش شناسی تحقیق
۳-۱-مقدمه
این فصل به بررسی روش تحقیق، نحوه گردآوری داده ها و محاسبه متغیرهای مورد نیاز پژوهش اختصاص دارد. در انتخاب موضوع و فرضیات تحقیق سعی شده است که ضمن در نظر گرفتن اهمیت کاربردی تحقیق، طرح مسئله به گونهای صورت گیرد که به طور عملی قابل اجرا و بررسی باشد.در زمینه سعی شده است، روش تحقیق که اصلیترین نقش را در پژوهش دارد، با توجه به اهداف و ماهیت موضوع پژوهش و امکانات اجرایی آن صورت گیرد. بر این اساس، در این فصل، به طور مختصر به توضیح و تشریح رویه های عملیاتی برگزیده برای انجام محاسبات و همچنین روش آماری آزمون فرضیات میپردازیم.
۳-۲-ماهیت داده ها
دادهها ی مربوط به متغیرهای موجود در مدل میتواند معمولا درسه نوع مختلف، دادههای سری زمانی[۵۶]، دادههای مقطعی[۵۷] و دادههای مقطعی/ زمانی[۵۸] یا ترکیبی وجود داشته باشند.
دادههای سری زمانی، مقادیر متغیر را در نقاط متوالی در زمان، اندازه گیری میکند. این توالی میتواند سالانه، فصلی، ماهانه، هفتگی یا حتی به صورت پیوسته باشد.مانند اطلاعات مربوط به فروشهای روزانه شرکت. معمولاً از اندیس t برای دادههای سری زمانی استفاده میکنند.
دادههای مقطعی، مقادیر متغیر را در زمان معین و روی واحدهای متعدد اندازه گیری میکند. این واحدها میتوانند افراد، خانوارها، واحدهای تولیدی، صنایع، نواحی مختلف و حتی کشورهای مختلف باشند. مثلا میتوان دادههای درآمد و مصرف خانوارهای مختلف را در سال معینی جمع آوری کرد. معمولا از اندیس i برای دادههای مقطعی استفاده میکنند.