برخی از اطلاعات غیرقابل انتقال است.
در یکپارچه سازی یافته ها مشکل وجود دارد.
هزینه بر و زمان بر است.
- سیستم اندازه گیری عملکرد ECOGRAI
رویکرد ECOGRAI از یک متدولوژی ساخت یافته استفاده می کند. این رویکرد از سیستمهای فیزیکی، اطلاعاتی و تصمیم گیری در توسعه شاخص های عملکرد استفاده می کند. در این رویکرد ۶ مرحله وجود دارد. این فرایند با تحلیل جزیی سیستم تولید آغاز کرده و با بهره گرفتن از تکنیکی به نام شبکه های GRAI، مکانیزم های کنترل و جریان داده را در بر می گیرد. شبکه های GRAI عملیات اصلی تولید را تقیم بندی می کنند (برای مثال کیفیت، تولید، تعمیرات و نگهداری) و آنها را توسط سه فعالیت اصلی تحلیل می کنند:
- مدیریت فعالیت
- برنامه ریزی فعالیت
- مدیریت منابع به کار رفته در فعالیت
سپس این فعالیتها در سطه سطح مورد بازنگری قرار می گیرند : استراتژیک، تاکتیکی و عملیاتی. با این نوع تحلیل، مراکز تصمیم اصلی[۸۷] (MDC ها) مشخص می شوند. برای هر MDC اطلاعات و جریانهای تصمیم گیری به صورت جداگانه شناسایی و ترسیم میشوند.
پس از مدلسازی سیستم و شناسایی MDC ها، در فاز بعد اهداف سیستم به درون MDCها جریان می یابند. پس از آن متغیرهای تصمیم مشخص می شوند. در صورت وجود تداخل بین متغیرها، این تداخل ها شناسایی و جهت مدیریت اولویت بندی می شوند.
شاخص های عملکرد با بهره گرفتن از اهداف و متغیرهای تصمیم طراحی می شوند. مشخصات شاخص عملکرد پیش از پیاده سازی در سیستم مدیریت اجرایی در برگهای مستند می شود. پیاده سازی توسط سه گروه و تحلیل گران سیستم انجام می شود. سه گروه یاد شده به بررسی صحت کار می پردازند و گروه تحلیل گران نتایج پیاده سازی سیستم ارزیابی عملکرد را تحلیل کرده و گزارش می دهد.
نکات کلیدی رویکرد عبارت است از:
- شدیداً متکی به دل است.
- اصالتاً اساس فرآیندهای تولیدی یک سازمان طراحی شده است.
- اهداف سازمان را به صورت سلسله مراتبی اجرا میکند.
- متدولوژی برای طراحی شاخص ها توسعه می دهد.
- جهت تحلیل های جزیی به یک تحلیل گر سیستم نیاز است.
- نقش مدیریت در آن ارتباط دهی و اعتباربخشی به کار و نیز ایجاد ارتباط بین سه گروه یاد شده است.
- سیستم اندازه گیری عملکرد ENAPS