۴۲۲/۰
۶۴/۰
۰۳۹/۰
۰۷۰/۰-
۰۴۵/۱-
با توجه به جدول ۱۱-۴ و با تأکید بر اینکه تفاوت اندکی بین نما، میانه و میانگین وجود دارد و از آنجائیکه میزان ضریب کجی و ضریب کشیدگی کمتر از رقم ۱ است، میتوان مطرح نمود که توزیع فوق، مفروضه نرمال بودن را داراست و میتوان از میانگین بهعنوان معرف شاخص گرایش مرکزی استفاده نمود و از مدلهای آمار پارامتریک استفاده به عمل آورد.
۴-۴ یافته های جانبی
۱-۴-۴نتایج آزمون میانگین یک جامعه آماری (t):
در این بخش به تحلیل وضعیت موجود عوامل ذکر شده در چارچوب مفهومی تحقیق از لحاظ موثر بودن در تحقیق پرداخته میشود.
۱-۱-۴-۴ بررسی وضعیت متغیر جذب:
H.= میانگین متغیر جذب در بین کارکنان مناسب نمیباشد.
۱H= میانگین متغیر جذب در بین کارکنان مناسب میباشد.
جدول شماره (۱۲-۴ ) نتیجه آزمون را ارائه میدهد. بر اساس مقدار آماره T عدد ۸۱۲/۱۸درجه آزادی ۲۷۲ و عدد معناداری ۰.۰۰۰ میباشد. از آنجا که عدد معناداری کمتر از ۰.۰۵ بوده و حد بالا و پایین نیز هر دو مثبت میباشند، بنابراین میتوان نتیجه گرفت که میانگین متغیر جذب در بین کارکنان بالاتر از ۳ بوده و این عدد معنادار است، در نتیجه فرض صفر تایید نمیشود. بنابراین وضعیت متغیر جذب مطلوب میباشد.
جدول شماره ۱۲-۴. نتایج آزمون t متغیر جذب
مقدارآزمون= ۳
T
درجه آزادی
ضریب معناداری
اختلاف میانگین
درجه اطمینان ۹۵%
حد پایین
حد بالا
جذب
۱۸.۸۱۲
۲۷۲
.۰۰۰
.۷۵۲۳۸
.۶۷۳۶
.۸۳۱۱
۲-۱-۴-۴بررسی وضعیت متغیر نیرومندی:
H.= میانگین متغیر نیرومندی در بین کارکنان مناسب نمیباشد.
۱H= میانگین متغیر نیرومندی در بین کارکنان مناسب میباشد.
جدول شماره (۱۳-۴) نتیجه آزمون را ارائه میدهد. بر اساس مقدار آماره T عدد ۸۸۲/۲۹درجه آزادی ۲۷۲ و عدد معناداری ۰.۰۰۰ میباشد. از آنجا که عدد معناداری کمتر از ۰.۰۵ بوده و حد بالا و پایین نیز هر دو مثبت میباشند، بنابراین میتوان نتیجه گرفت که میانگین متغیر نیرومندی در بین کارکنان بالاتر از ۳ بوده و این عدد معنادار است، در نتیجه فرض صفر تایید نمیشود. بنابراین وضعیت متغیر نیرومندی مطلوب میباشد.
جدول شماره ۱۳-۴. نتایج آزمون t متغیر نیرومندی
مقدارآزمون= ۳